Verzending & Bezorging

De wijnen van Mondivin.nl worden met grote zorg verzonden. Er wordt altijd een track & trace gestuurd, zodra een bestelling het magazijn verlaten heeft. Waardoor jij altijd op de hoogte bent van de locatie van jouw bestelling. Bij ontvangst van de order moet een geldig ID worden getoond.

Ik heb geen track & trace-code ontvangen?

Misschien is ons mailtje per ongeluk in je spamfolder terecht gekomen? Controleer dus zeker eerst even deze map. Toch geen mail ontvangen? Neem contact op via het contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Naar welk adres kan ik een bestelling laten bezorgen?

Het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen op een huisadres of een bedrijfsadres. Indien er voor een bedrijfsadres wordt gekozen: voer dan a.u.b. ook de bedrijfsnaam in!
Het is nooit mogelijk om een antwoordnummer, postbus of afhaallocatie in te voeren als afleveradres. Bij de aflevering van de order MOET de persoon die de bestelling aanneemt heeft zijn of haar ID laten zien, ter bevestiging van zijn of haar leeftijd. De bezorger gaat na of degene waar de zending aan overhandigd wordt 18 jaar of ouder is.
Mocht je niet thuis zijn op het moment van levering? Bekijk de track & trace om te kijken waar jouw order is.

NB: per 1 juli 2021 is de regelgeving rondom alcoholverkoop strenger.
Alle webwinkels en bezorgdiensten die alcohol verkopen en leveren, moeten strenger worden op de leeftijdscontrole. Verkopers van alcohol op internet zijn van bestelling tot en met bezorging verantwoordelijk voor de leeftijdscontrole. Dit betekent dat bij webshop bestellingen wij de geboortedatum moeten vragen en dat de bestellingen die verstuurd worden via de post alleen nog maar op het opgegeven adres mogen worden afgegeven…met een identiteitscontrole.

Verzendkosten gaan per bestelling

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden aan alle gewenste artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee aparte geplaatsten bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt vanuit ons bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Verzendkosten / Verzend landen

Orders kunnen worden geleverd naar adressen in Nederland.
De verzendkosten voor een levering in Nederland bedraagt €6,35.