Even voorstellen

Wij stellen ons graag even voor.

Wij zijn Paul en Birgit, en onze passie voor wijn begon in 2018, het jaar waarin wij trouwden. Onze bruiloft was een onvergetelijke ervaring, gehouden op een schitterende locatie in het zuiden van Hongarije. De festiviteiten vonden plaats over drie dagen op het prachtige Domaine Mondivin in Villány, een weekend dat we nooit zullen vergeten!

We hadden al ervaring met de regio en waren onder de indruk van de uitmuntende wijnen die in en rond Villány worden geproduceerd. Deze wijnstreek kan zich meten met de meer bekende regio's in Italië en Frankrijk, maar is in West-Europa nog relatief onbekend. En dat vinden wij zonde!

Daarom hebben wij, in samenwerking met Domaine Mondivin, besloten om deze voortreffelijke wijnen opnieuw te introduceren in Nederland.

Logo Mondivin

Bij het ontwerpen van ons wijnetiket haalden we inspiratie uit onze bruiloft. Onze huwelijksceremonie vond plaats op de Szarsomlyo berg, en het silhouet van deze berg is een opvallend kenmerk op ons etiket. Als een eerbetoon aan de natuur en een knipoog naar onze speciale dag, hebben we een zon (op de Rosé) en een maan (op de Sterntal) toegevoegd bij de top van de berg.

We nodigen jullie uit om verrast te worden door deze prachtige wijnen en horen graag wat jullie ervan vinden!