Even voorstellen

Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn Paul en en Birgit en ons avontuur met wijnen begon in 2018. In mei van dat jaar zijn we getrouwd op een fantastische locatie in het zuiden van Hongarije. In Villany en in het bijzonder op Domaine Mondivin vonden de 3-daagse festiviteiten plaats. Een weekend om nooit meer te vergeten!

We waren al langer bekend met het gebied en de fantastisch wijnen die rondom Villány gemaakt worden. De wijnregio doet niet onder voor de bekendere wijnregio’s in Italie en Frankrijk maar de regio is nog erg onbekend in West Europa. En dat is zonde!

Om dit te veranderen besloten wij om samen met Domaine Mondivin de heerlijke wijnen van dit wijnhuis weer opnieuw onder de aandacht te brengen in Nederland.  

Logo Mondivin

Bij het ontwerpen van het label voor op de fles hebben wij inspiratie opgedaan van onze bruiloft. Op de Szarsomlyo berg heeft onze huwelijksceremonie plaatsgevonden. Het silhouet van de berg is terug te vinden op het wijn label. Om onze dankbaarheid te tonen aan moeder aarde en een knipoog te maken naar onze bruiloft is er een zon (bij de Rosé) en een maan (bij de Sterntal) opgenomen bij de top van de berg.

We hopen dat jullie je laten verrassen door deze mooie wijnen. We zijn erg benieuwd naar jullie mening!